meta>

pondelok, februára 06, 2012

Telový krém WINTER CARE

V tejto recenzií vám predstavím krém na telo z bambuckého masla. Úlohou tohto prípravku je hydratovať a ošetrovať našu pokožku a to vďaka bambuckému maslu.

Bambucké maslo
Získava sa z afrických orechov zo stromu Shea Tree a môžete sa s ním stretnúť aj pod názvom "karité." Toto maslo je vhodné na suchú a popraskanú kožu, či na zrohovatenú pokožku nôh a rúk. Využíva sa taktiež na hojenie rán, či popálenín, má protizápalové účinky a pomáha pri liečbe psoriázy. Hydratačné vlastnosti bambuckého masla sa využívajú na liečbu rôznych ekzémov či vyrážok.


Telový krém je vhodný hlavne na suchú pokožku, prípadne na studené a chladné počasie, ktoré nám vládne v týchto dňoch. Pokožku má zanechať pevnú a hydratovanú. Samozrejme ju má chrániť pred načervenaním a vysušením.

Tento telový krém je mastnejšej konzistencie, čo nemusí každému vyhovovať. Po nanesení sa vpije pomalšie do pokožky, nevytvára žmolky ako niektoré mastné telové krémy a nezanecháva na nej mastný filter. Jeho veľkým plusom je príjemná vôňa.

Osobne som používala krém hlavne na suché časti tela ako sú lakte či kolená a po pár dňoch som pocítila, že na týchto miestach je pokožka jemnejšia. Telový krém Winter care určite odporúčam vyskúšať.

Fleur de Santé nájdete aj na:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára