meta>

piatok, novembra 29, 2013

Glam´Eyes 5 Pan

Rimmel v poslednej dobe prichádza s mnohými novinkami na trh. Medzi poslednými sa mi do rúk dostal vynovený make-up Stay Matte, ale minulý týždeň som dostala na testovanie nové tieniky, 
ktorých farba ma veľmi potešila.
V mojej paletke tieňov 024 Picadilly Cirkus sa nachádzajú perleťové odtiene: biela, bledoružová a výrazná ružová, nádherná bledohnedá a tmavohnedá (obe s takým nádychom akoby do ružova až červena).
 Rimmel popisuje tiene ako hybridné, resp. že majú krémovo-púdrovú konzistenciu. Po pravde, prídu mi úplne ako klasické a obyčajné tiene, čo sa týka konzistencie. Akurát, ak som chcela použiť štetec na líčenie, musela som ošúchať hornú vrstvu tieňov, pretože vôbec nechceli chytať na štetinky. Ale tento problém sa vyriešil po prvom použití.
 Farby sú pekné, sýte, neopadávajú, dobre sa nanášajú, čo je na úvod celkom dobrý základ pre očné tiene.
Výdrž tieňov je taktiež dobrá, držia dobre, akurát po pár hodinách sú síce výrazné, ale prídu mi také akoby "rozmázlé." To je u mňa také malé mínus. inak som nenašla nejaké mínus. Možno by som nahradila bielu perleťovú farbu za nejaký "nude" odtieň.
 A konečný výsledok myslím, že hovorí za všetko. Takže za vyskúšanie stoja a v mojej kozmetickej taštičke už strašia a používam ich dosť často, hlavne kvôli tomu bledohnedunkému odtieňu, ktorý mi vzal kúsok môjho líčiaceho srdiečka. :)

2 komentáre: