meta>

nedeľa, júla 31, 2011

Glitrová ceruzka na oči


Pupa Milano sa stáva mojou slabosťou. Čím viac spoznávam produkty tejto značky, tým viac sa mi páči a tým viac túžim mať od tejto značky všetko možné.
Naposledy, keď som sa dostala do Pupy s cieľom kúpiť si ďalšie skvelé tiene, tak som odišla bez nich. Za to však s glitrovou ceruzkou na oči a leskom na pery za skvelé ceny.
hjih
Pri obdivovaní tieňov mi padol zrak na glitrové ceruzky na oči a ja som si zrazu nevedela od radosti vybrať, či chcem takú či onakú, alebo či nebude lepšia zlatá alebo ružová. Tak som teda zobrala tester z každej jednej a už som si čiarkovala ruku, aby som vedela ako v skutočnosti vyzerajú. Po pravde, jedna bola krajšia ako druhá, mastné ako sa patrí a tým pádom skvelo chytali na pokožku.
Nakoniec som sa rozhodla pre ružovú, odtieň 05. Jemne zvýrazní oči a glitry im dodajú šmrnc. A keďže stála len 3€, tak to bola veľmi výhodná kúpa! Kvalitatívne by som ju prirovnala ku glitrovým vysúvacím ceruzkám na oči od Avonu. Ale ako som už spomínala sú mastné a to aj voči "avoňáckym" a Pupa má jednoznačne navrch vo výbere farieb, takže si môžete vybrať práve tú vašu k vášmu obľúbenému líčeniu.

2 komentáre:

  1. A čo vravíš na Pupa maskary? Ja som mala iba jeden výrobok z Pupy a tým bola práve Mascara Maxi Volume - Alta Definizione a to bola tá nejlepšia špirála, akú som kedy mala! Aj z tvojich recenzií zvažujem kúpu iných výrobkov=)

    (msutkova@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. práveze riasenku som žiadnu nemala na koľko má stále nejakú, ale kamarátky, čo mali, boli s nimi spokojné, ja sa zväčša ulakomím na tiene a laky na nechty, naposledy som si kupila telove mlieko Miss Milie - biela čokoláda a som upne nadšena, treba hlavne ale vystriehnuť kedy sú zlavy, takže sa teším, ked bude v akcii jarna kolekcia...

      Odstrániť