meta>

nedeľa, júla 31, 2011

Time for change


Ak ste najnovšie čítali článok "Pupa Milano ako kozmetická spoločnosť", určite vám neunikol fakt, že Pupa je aj na FB. Jednou zo súťaži konajúcich sa na sociálnej sieti je tzv. Time for change (druhé kolo) a ja som v nej nemohla chýbať. Úlohou bolo nafotiť najobľúbenejší výrobok od Pupa a povedať, prečo je náš najobľúbenejší. Do finále súťaže sa dostali dve fotografie a jedna z nich bola moja. Na základe "lajkov" som aj vyhrala a nie tak hocičo. Na víťazku, teda na mňa, čakalo líčenie s Lukášom Kimličkom, kedy mal spraviť zo škaredého káčatka bábiku.

Moja námaha fotenia očných tieňov nevyšla teda na zmar...
FB sutaz

... za "lajkovanie", nie len kamarátov, som sa dostala pod zlaté ruky Lukáša, ktorý z nevýraznej zrzky urobil, podľa mňa do slova a do písmena, ženskú s veľkým Ž, veď posúďte sami:
premena
Aby toho nebolo málo, dostala som darček v podobe produktov z novej kolekcie Blue Paradise, ktoré si máte možnosť pozrieť aj na mojom blogu, kde inde ako v rubrike Pupa Milano.
V Bratislave som teda strávila pár skvelých hodín a tých pár ľudí, s ktorými som tento čas mohla stráviť, bol naozaj perfektný zážitok, čomu sa stále nesmierne teším.

Na záver samozrejme nemôže chýbať ani fotka s Lukášom...
Maťa a Lukáš
...a ešte PS na úplný záver: Pupa 4ver!

3 komentáre:

  1. Och to ti závidím :) Vyzeráš tam krásne, ja som sa zapojila do tohto kola, ktoré vyhlásili, tak uvidím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uvidím, či budem mať šťastie som tým chcela povedať :D

      Odstrániť
    2. kesa ak sa chces zapojit do Giveaway, musís zanechat niekde email na konci spravy :) drzím palce

      Odstrániť