meta>

nedeľa, júla 31, 2011

Šampón proti lupinám s kapucínkou


Keďže som pred pár mesiacmi začala robiť s Yves Rocher, tak postupne do mojej zbierky pribúdajú rôzne prípravky tejto značky. Spoločnosť YR sa rozhodla znížiť ceny na sadu Soin Vegétal Capillaire a mne nedalo vyskúšať niektorý z ponúkaných šampónov, presnejšia Šampón proti lupinám na všetky typy vlasov s kapucínkou.
bhg
Osobne síce nemám problémy s lupinami, ale predošlý šampón mi nejak nesadol a robili sa mi šupinky, tak zo zvedavosti som chcela vyskúšať práve tento, lebo okrem "bojovania" proti lupinám má efektívne zaúradovať proti svrbeniu pokožky a ozdraviť ju, čiže niečo, čo som akútne potrebovala.
Šampón je samozrejme rastlinného pôvodu a obsahuje výťažok z bio kapucínky, ktorá má schopnosť bojovať proti lupinám a má zaistiť úbytok lupín až o 82%. Vlasy má zanechať čiste a žiarivé. Objem nádobky je 200ml a cena je 3,90€, v rámci akcie sa dá kúpiť za nižšiu cenu.

ss
Hneď po prvom použití som so šampónom veľmi spokojná. Má takú zvláštnu vôňu, to bude asi tou kapucínkou, ale nevonia zle.
Vlasy mi nechal naozaj jemné a hebké, pritom som mala na vlasoch niekoľko vrstiev laku na vlasy, ktoré šampón dobre zmyl, tým pádom má u mňa veľké a významné plus, pretože niektoré šampóny vám lak či tužidlo poriadne nezmyjú a máte pocit mastných vlasov. Brrr, nepríjemná to predstava zažiť niečo podobné ešte raz...

V tejto rade šampónom YR ponúka aj ďalšie produkty:
* šampón na suché vlasy
* vyživujúci kondicionér na suché vlasy
* šampón na objem pre jemné vlasy
* malinový ocot pre lesk vlasov a iné...

Ak máte záujem sa dozvedieť o kapucínke niečo viac, našla som pre vás tento link:

Na záver môžem len skonštatovať, že pri jeho používaní nepotrebujem žiadny kondicionér. Vlasy mám jemné ako malé bábo, tak som spokojná a vrelo tento šampón odporúčam!

Pozn.: Šampón si veľmi pochvaľuje aj moja mama, ktorá má už niekoľko rokov problémy s lupienkou a svrbením pokožky na hlave. Kvôli tomuto problému si kupovala všelijaké špeciálne šampóny, ale ani jeden si tak nechválila. Už po prvom použití cítila rozdiel a od vtedy mi ho s radosťou míňa a mne ostávajú oči pre plač, pretože musím použiť iný šampón.

3 komentáre:

  1. Ahoj, cca pred štvrť rokom kolegyňa priniesla do práce katalóg z tejto značky a musím povedať, že neviem si ju vynachváliť. Zamilovala som sa do sprchových geloch a telových mliek. Je fajn, že človek simôže objednať na skúšku vzorku, ktorá Vám vydrží aj 4 osprchovania. Čiže teraz fičím na vanilkovom sprcháči a telovom mlieku a aj môjmu priatelovi sa veľmi páči. Toto už nemám vzorku ale veľké 400ml balenia. Vyskúšané mám taktiež kokosovú vôňu, broskyňovú, černicovú a sprchový gél lotosový kvet. Najbližšie sa chystám objednať lesk na pery, balzam na pery, krém na ruky, peeling...no je toho veľa čo chcem ešte vyskúšať. Určite túto kozmetiku odporúčam, nemyslím si, že je drahá, sú omnoho drahšie kozmetické značky.
    EVA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. všetky veci, čo si vymenovala sú skvelé, krémy na ruky, to ti potrvrdím sú naoazj úžasne, mala som z bio ovsa a teraz mam vanilku a som spokojna :)

      Odstrániť
  2. a ešte mail: zemanova11@gmail.com
    papa

    OdpovedaťOdstrániť